mske en Slow hebben een nieuwe overeenkomst gesloten. Aangaande het uur van opstaan! Slow heeft slaapproblemen, alhoewel die de laatste tijd aan het beteren zijn. Het jarenlang werken in ploegen heeft daar ook wel schuld aan, die mens heeft geen slaapritme. Toen ze pas samen waren, sliep Slow soms maar 2à3 uur per nacht. Er was ooit de nacht waarna mske zei dat hij de ganse nacht niet geslapen had omdat ze wist dat hij er om 2u nog niet was en dan iets later niet meer was. Waarop Slow antwoordde dat hij een paar uurkes had geslapen tussen 2u en 3u.
 
En net op dat moment sliep mske op haar langst. Ze is ook nooit echt een langslaper geweest en om 9u opstaan was dus wel degelijk uitslapen voor haar.
 
Na verloop van tijd werd dat 8u en later 7u.
 
Maar ze werkt ’s ochtens véél beter dan in de dag met zijn constante afleiding. Dus nu heeft ze gezegd dat ze samen met Slow opstaat, op voorwaarde dat dat nà 6 uur is. Slow kennende wordt dat 6u top, daarna vijf voor zes, daarna 10 voor zes …