mske heeft beslist dat het weekend straks begint. Meer bepaald op de middag. Na het eten vertrekken ze richting stad om tijdig voetbalkaarten te kopen. Vandaar met de tram richting winkels. Dan staat die auto al netjes in de buurt van het stadion geparkeerd en moet je je niet doodergeren voor een parking in de stad.

In de stad gaan ze een vergelijkende studie maken betreffende de elektrische toestellen die ze nodig hebben zoals: een TV, een digitaal fototoestel en dan nog dat ene geheim ding dat mske voor Slow’s verjaardag wou kopen maar dat nu geen geheim meer is sedert hij haar dat op een uiterst linkse en sluwe manier ontfutseld heeft … Tsss …

Heel waarschijnlijk koopt mske zich nog een epydingestortuurapparaat. De laatste keer dat ze het hare gebruikte ging dat stuk na één been. Toen heeft ze maar onmiddellijk haar rok weggehangen en een broek aangetrokken. En nu met dit weer valt dat niet op behalve wanneer ze met ganse voormiddagen in haar flanellen hemd blijft lopen.

Even bijsturen want ik dwaal af! Stukje eten, héél waarschijnlijk bij de Spanjaard, dat is al een poosje geleden en dan voetbal. Jammer, de Rebel komt niet mee. Morgen voormiddag is er nog niet echt iets gepland alhoewel mske al zo een ideetje heeft. Morgen namiddag naar Zus “Stilte voor de Storm” ophalen, die twee weken ging weg zijn en er uiteindelijk bijna drie maand over deed. Daarna nog wat giechelen en grommen want mske zou de zoom van een jas van Zus moeten aanpassen en Zus kan niet blijven staan.

Zondag wil mske de bloembakken op het koertje goed zetten. Als ze dat zegt doet Slow of hij doof is maar die kent mske nog niet goed. Deze week had ze gezegd dat ze de voorzieningen voor de fuchsia’s ook gingen aanbrengen zodat die niet meer op de grond moeten staan. Aha … en morgen vroeg gaat ze dus inspectie doen om te zien of alle nodige vijzen, boren en alle andere zaken aanwezig zijn, anders trekt ze richting doe-het-zelf. En neen, mske is geen slavendrijvende bazige vrouw, want als Slow daar geen zin in heeft, dan doet ze dat gewoon zelf!