Ooit vroeg een jongen aan mske of ze mee een toerke rond het blok ging doen en mske zag dat wel zitten. Achter het blok echter werd die handtastelijk en mske zei dat zij daarmee niet gediend was, waarop die knul zei dat ze toch wist wat de bedoeling was. Neen, dat wist ze niet, ze was jong en ze was misschien naïef op dat gebied maar in een toerke rond het blok had ze toch geen vraag naar iets anders gezien.

Monica Lewinsky echter, die begreep uit de vraag om naar de kamer te gaan, dat ze daar gingen werken. Bij die vraag zou mske echter niet bepaald aan werken gedacht hebben. En die Monica die maakt dat dan nog kond aan de wereld. En de volledige entourage van Clinton wou die zaak mooi opkuisen, met excuses van de president en patati en patata …

En die domme Clinton, die doet wat hem gezegd wordt te doen, maakte zich daardoor nog de clown van het cirkus.

mske zou hem meer gewaardeerd hebben mocht hij, met het hoofd geheven, gezegd hebben: “Ja, ik heb dat gevraagd, maar ik heb haar niet verplicht om mee te gaan.”