Toen mske 8 was en ergens in een bos een zelfgemaakt liedje stond te zingen -lees brullen- over Napoleon en zijn entourage in het geheel, vloog moe boos uit, dat ze moest voorzichtig zijn, want als er aanhangers van Napoleon in de buurt moesten zijn … En ze keek behoedzaam rond. En zelfs als kind van 8 wist mske dat Napoleon al heel lang dood was. Hoe kwam ze aan Napoleon, gewoon door een BRT-feuilleton met Sansculotten en door het cafeetje aan de overzijde dat Napoleon heette.

Toen mske eerst op het forum was, waar bovendien alles anoniem en met schuilnamen verliep, zei Ex dat ze moest oppassen voor seriemoordenaars.

Nu schrijf ik een berichtje en voor de bijhorende foto heb ik nog wat info nodig, dus belt mske naar de persoon in kwestie, die zegt: “Je zet dat toch nergens op, want ik zou niet willen dat ze bij mij binnenstaan!”

Dus werd onmiddellijk het blij berichtje gewist!