Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Niet storen

Mensen, het sneeuwt, het is geen weer om een hond door te jagen, blijf thuis, ga achter de stoof of eender wat zitten, maar laat in ’s hemelsnaam, op de middag, mensen van middelbare leeftijd met rust. Die hebben dan namelijk andere bezigheden.

Na tot na je twintigste te moeten oppassen dat moe je niet betrapt, tussen na je twintigste en na je veertigste te moeten oppassen dat je nakomelingschap je niet betrapt, is er niets zo vervelend dan tijdens drukke bezigheden gestoord te worden door valse profeten, zever-evangelisten, telecombedrijven, elekriciteit-verkopers, je-suis-étudiant’en, en dergelijke meer.

Vroeger werd het als hoffelijk gezien om niet tussen twaalf en twee bij de mensen te gaan. Blijf dus weg of neem een afspraak!

Previous

Sneeuw

Next

Schrikschijters

1 Comment

 1. 29-01-2004, 17:29:34
  hoffelijkheid
  Hoffelijkheid is helaas niet meer in de mode. Ik vind het persoonlijk nogal storend als er bezoek komt wanneer we zitten te eten. Klinkt misschien dom, maar zo ben ik nu eenmaal.
  http://meriadocs-blog.skynetblogs.be
  Meriadoc

  —————————————————————————–

  29-01-2004, 17:41:21
  Ik ook !
  Dan blijft mijn eten in mijn keel steken. En als het dan al “dom” klinkt dan zijn we toch al met twee. Maar bij mijn ouders was dat schering en inslag, zelfs op kerst en nieuwjaar !

  Was het niet voor de atlethiek dan was het wel voor de parochieraad.

  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén