Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Op ons eiland

Bloggemeenschap? Voor wat dit blog aanbelangt bestaat dat niet. Slow en mske hebben hun leven en slechts een deel daarvan wordt besteed aan een van hun hobby’s: “bloggen”.

Ik heb mijn leven en kom hier af en toe eens posten. Verder verdeel ik mijn tijd tussen pets-op-a-toot met Karboenkel, Mouche letterlijk en figuurlijk op-de-kast-jagen, hmmm … van Toke blijf ik af! Dat is een kwaad beest!

Terug naar blogland. Als dat al bestaat dan is mauwmauw een eiland in de Zuidelijke Oceaan en dan zullen we wel op staatsiebezoek gaan bij de andere eilanden in de archipel.

En het klinkt onvriendelijker dan het bedoeld is, maar mske zal zelf wel bepalen waar ze bij hoort en waar niet.

Previous

Bedenking

Next

Autocontrole

1 Comment

 1. 12-02-2004, 08:56:16
  the pacific
  da’s de gezondste instelling…
  en tot voor kort helemaal de mijne tot ik blijkbaar voor een keertje ook eens wat menselijkheid vertoonde in al zijn gebreken misschien naar de menign van sommigen…tot daar…
  the blog-community kan mij ook evenveel schelen gelijk de community in mijn echte leven…ook daar heb ik slechts enkele zeldzame bruggen naar andere eilanden geslagen die zich kenmerken door een flinke dosis originalitiet achter de facade van het eerste gezicht of nog dieper pas te vinden…
  enne dit is nu zeker geen steek , ook voor alle duidelijkheid, ’tis gewoon effe een feitelijke vaststelling
  have fun today
  cms
  http://cms.skynetblogs.be
  cms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén