Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Verjaardagskadooke

“Wat geef je voor een verjaardag?” is een vraag die dikwijls terug komt.

Dat hangt van de omstandigheden ook wat af. Stel je een man voor, wiens verjaardag nooit werd gevierd. Een kaartje ’s avonds op tafel en dat was het. Bovendien waren al zijn foto’s en films e.d. als verloren te beschouwen.

Dus begon mske die verjaardag dood te zwijgen zodat hij niets zou verwachten en werkte in stilte. Ze gingen op bezoek bij zijn zus en terwijl hij even naar Boeke was begonnen mske en zijn Zus alle foto’s samen te zoeken, die zij bezat en toen hij hen daarbij stoorde, kregen ze allebei zin in chinees en moest hij daarheen.

mske scande en knipte en plakte alles in een album. Dat album is in de kleur van de voetbalploeg waar hij voor supportert.

Ze zette gans België op zijn kop om aan ingangskaarten voor het Centrum van de Ronde van Vlaanderen te geraken. Bovendien kwam net dat jaar een boek uit naar aanleiding van een jubileum van de ploeg, dus bestelde ze dat ook nog snel.

En toen maakte ze de affiche, die ze op verschillende plaatsen in huis ophing.

Previous

Autocontrole

Next

Bedelen

1 Comment

 1. 13-02-2004, 09:22:31
  ***
  Hij moet in de zevende hemel geweest zijn met zo’n bijzonder geschenk

  Bloodyke

  —————————————————————————–

  13-02-2004, 11:11:34
  Dat denk ik ook…
  Waaw… Knap!

  In het verleden heb ik ook nog zelf dingen in elkaar gestoken… Maar ik zit ff zonder inspiratie en ik kan onmogelijk nog eens met hetzelfde afkomen als toen (een vriendin van mij suggereerde zoiets). Mijn schat weet dat inderdaad niet, maar IK wel! En hoe persoonlijk is het dan hé…

  Soit, ik vind wel iets…

  Aude Audenda

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén