Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Druk, drukker, drukst, drukkend, drummend

Toen Zus en Zoneke klein waren en mske ging ergens waar het druk was, dan droeg ze hen op de arm of op haar heup. Ze vond dat die ukkepukken daar beneden in die buggy niet veilig waren. Altijd ter hoogte van een hondensnuit, iemand die niet oplette en struikelde. In die tijd zag je ook practisch geen kinderwagens op drukke plaatsen.

Nu is dat net andersom. Het lijkt wel of iedereen absoluut met die kinderwagen ergens moet gaan rijden waar er geen plaats is.

Bovendien is het opvallend hoe mensen een groot evenement op zichzelf willen betrekken. Ga je naar een hondenwedstrijd, nemen ze hun hond mee.

Ga je naar een wielerwedstrijd dan krioelt het van de wielertoeristen die, liefst voor het oog van het publiek, ook die berg op rijden. Daar hinderen ze dan de organisatie. Ofwel kunnen ze de berg niet op en kruipen ze, omdat niemand het zou zien, met hun fiets door de toch te smalle voetgangersdoorgangen. En daar hinderen ze de toeschouwers.

Al jaren vraagt mske zich af wat er zou gebeuren als je naar een paardenkoers zou gaan en je paard meenemen. En toen ze dat gisteren tegen Slow zei en ze er even over nadachten kwamen ze tot de bevinding dat die dingen niet verder doorgedreven konden worden, want dat het bij alle andere sporten onmogelijk was.

Previous

Little John en Brother Tuck

Next

Braaf zijn is snullig!

1 Comment

 1. 29-03-2004, 12:09:27
  zelfzucht
  Je verhaal bewijst weer eens hoe de ‘moderne’ mens nog enkel oog heeft voor zichzelf.
  http://mijmeringen.skynetblogs.be
  urbain

  —————————————————————————–

  29-03-2004, 13:01:04
  Misschien kan het nog absurder
  Je eigen water meenemen naar het zwembad.

  lord blotbilski

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén