Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ontgoocheld

Een echte afknapper is het. Echt wel.

We keken uit naar de foto’s van de stoet. Het duurde wel wat eer ze op de site verschenen. Slow hield het dan ook goed in het oog.

Er zijn veel foto’s, maar dat er geen enkele, maar dan ook geen enkele foto te vinden is waar Amke en Ella op staan dat is toch echt wel ontgoochelend.

Het is niet enkel wat ons betreft zo, er zijn er nog. Iedereen mag vriendjes hebben, daar hebben we niks op tegen, maar als fotografisch verslaggever moet je objectiviteit toch wat hoger in het vaandel dragen en er voor zorgen dat je tenminste een groepsfoto hebt van elke groep.

Previous

Is het nu uit, jà?

Next

Acht jaar lief en leed

8 Comments

 1. Hmm..ik zou zeggen dat je gelijk hebt…maarrr…uit eigen ervaring kan ik wel zeggen, dat er soms weleens iemand, zonder aanwijsbare reden, doorheen schiet. Ik maakte vroeger op het werk altijd de foto’s…van de feesten en zo en bij Sinterklaas op schoot stond altijd ELK kind, dat was makkelijk, maar bij een dierentuinbezoek of zo…dan probéérde ik altijd iédereen er minstens een keertje op te zetten,maar áltijd bleken er dan toch te missen…dat doe je er niet om..dat gaat blijkbaar zo. Hartstikke rottig voor degene die er dan niet opstaat natuurlijk, dat vond ik zelf ook al.
  Maar inderdaad…met zoiets is dat makkelijk te ondervangen door van elke groep even een portretje te schieten…stom dat dat niet gedaan is hoor!

 2. ms

  Er zijn groepen die echt wel veel op die foto’s staan. Dat betrof dan de fotografen die het ganse gebeuren hebben gevolgd.

  Gelukkig heeft Slow filmmateriaal genoeg en liep er ook nog een fotograaf rond waar ik een kaartje van kreeg en waar we op zijn site wél foto’s vonden met inbegrip van de ganse groep, reus incluis.

 3. Aha..gelukkig maar..anders zou het wel érg jammer zijn hè!
  Vond op die nieuwsfilmpjes het ook al vaak dezelfde reuzen die je goed zag..maar zoals gezegd..zo gaat dat soms wel.

 4. een echte verslaggever moet zien dat iedereen aan bod komt, anders is het geen verslag hé
  elke groep verdient evenveel aandacht
  gelukkig heeft Slow materiaal en heb je nog andere contacten

 5. bea

  Dat is een afknapper, veel foto’s en niet één van jullie kleintjes. Bah, een afknapper. Daar zou ik ook van balen.

 6. Helemaal niet leuk voor de kinderen.Een echte fotograaf moet daar toch zeker aan denken dat iedereen eens aande beurt komt. Dat probeer ik met de uitstappen van de senioren ook te doen.Maar zoals mizzd zegt is dat niet altijd gemakkelijk.Bij de laatste uitstap was het ook zo:dan is er eentje naar het wc en een ander snuistert wat in de brochures in het museum en nog een ander is foto’s aan het maken . Krijg t die allemaal maar op de foto!!

 7. idd … één van elke groep … zo is het …

  Volgende keer proberen Fotograaf !

  Tot dan … !

 8. Gettie

  Wel ik vind dit toch een blaam voor de organisatie. Nu weet ik niet of er een officiële fotograaf aangesteld was om ALLES vast te leggen, maar indien wel , ja dan is hij toch in de fout gegaan.
  @Magda, dit kun je toch niet vergelijken hé, volwassen dames, daar spreek je gewoon mee af, groepsfoto om x uur en klaar is kees (of kaat).
  @Klaverke, ik zou nog stranter zijn en niet zeggen “proberen”, maar gewoon “doen” volgende keer!! haha

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén