Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Damocles

Pfffft! Ik snap er niets van! Ik hoor hier van alles over gemeenschappelijk en niet gemeenschappelijk en mske zegt dat Slow zich dat niet moet aantrekken, want dat hun advocaat dat wel zal oplossen. Maar ik weet niet of mske daar echt van overtuigd is.
 
Er was gisteravond al een overeenkomst tussen de beide advocaten. Uitstel kon niet omdat de huisbazen anders gingen verder gaan en dan was Slow sowieso de pineut omdat hij de huurder was. Dus was er een voorstel dat Slow de waarborg zou vrijgeven, die géén 35.000 maar 45.000 frank bedroeg en dat zij zou tekenen dat ze de rest van de huurschuld en eventuele schadevergoeding ten hare laste zou nemen. De definitieve afrekening zou dan gemaakt worden bij de echtscheiding.
 
SS kon natuurlijk niet anders dan al beginnen te proberen om zoveel mogelijk in de wacht te slepen en kwam al met een waslijst af die zij betaald had tijdens het huwelijk. En daar kan Slow niet tegen op, want zijn wedde werd opgegeten. De rechter sprak dan van gemeenschappelijk en dat dat niet telde maar toen wou Madame Hare Gemenigheid ineens stellen dat die waarborg ook gemeenschappelijk was. Maar daarop heeft Slow gevraagd zich enkel te houden tot wat vandaag aan de orde van de dag was: “de achterstallige huishuur”. Dus de zaak is voorlopig geregeld. Wat kan er nu nog in dat venijnig brein ontspruiten.
 
Damocles, kan je asjeblief je zwaard opbergen tot na september?

Previous

Files

Next

Gestresseerd in overgedreven trap

1 Comment

 1. 07-04-2004, 16:29:34
  k zal …
  k zal nog wel eens een kaarsje branden!! Baat het niet, dan schaadt het niet!
  nen dikke knuffel voor jullie allebei!

  lucky2behappy

  —————————————————————————–

  07-04-2004, 16:52:26
  Ik lees mee en ik leef mee
  Kaarsjes brand ik niet direct, maar ben wel met mijn gedachten en hart bij jullie. Ik hoop dat het een beetje helpt.
  http://pandje.skynetblogs.be
  Alexandra

  —————————————————————————–

  07-04-2004, 23:43:58
  het is wat, wat was, is of was…
  Ik leef ook mee, de kaarsjes ben ik toevallig tegen gekomen op het net en hier thuis steek ik ze graag aan voor de gezelligheid.
  Ik heb er ook een aangestoken op de kaarsensite, want zoals Lucky zegt, baat het niet, dan schaad het niet. En ik vind het tof om naar te kijken, dat ze zo’n programma kunnen uit werken en dat die kaarsjes ook nog echt op branden, want het eerste kaarsje dat ik geplaatst heb “voor de vrede” is al bijna half opgebrand. Ik vind het formidabel en knap wat ze tegenwoordig al niet kunnen maken.
  En eigenlijk maakt het niet uit, hoe wij jullie steunen, net als Alexandra zijn we in gedachten en hart bij Slow en MSke en dat is al heel wat waard.

  Van mij krijgen ze ook een dikke knuffel.

  marian

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén