mske heeft met het machineke geboenkt! Eurgh! Ik heb het al gezegd, mske heeft heel veel temperament. En ze wou vandaag veel werk verzetten en deze morgen kreeg dat machineke zijn kuren en mske heeft daar heel geduldig wat aan de knopkes geprutst en voor de rest van de dag heeft dat machineke zijn manieren gehouden.

Maar net nu, nu dat ze aan het lastigste dossier bezig is, net nu het avond is en dat ze eigenlijk goesting heeft om er de brui aan te geven, krijgt het machineke zo erg zijn kuren dat er niet mee te werken valt. Maar mske heeft eerst nog eens geduldig aan de knoppekes geprobeerd en zo, maar niets hielp. En dus heeft ze gedaan wat dikwijls nogal gunstige resultaten oplevert!

Ze heeft met het machineke geboenkt. Het ging wel weer terug maar het gaf er weer rap de brui aan. En dus heeft mske nu het ander machineke genomen.

Slow is er vanonder gemuisd, die zit voor de TV.