Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Stilte voor de storm

Ooit ging mske naar een vernissage en kocht zich daar “Narcissus”.

Later ging mske naar een andere vernissage en zag daar een potloodtekening “Onweer over Vlaanderen”. Het was schitterend en mske wou het kopen, doch de kunstenaar beweerde dat hij geen afstand kon doen van zijn geesteskinderen, dat daar eerst een proces moest aan voorafgaan.

Toen Zus in haar laatste jaar “Stilte voor de Storm” maakte en dat wou verkopen om aan zakgeld te geraken, betaalde mske de door Zus opgelegde prijs. Nu zou Zus dat ook graag terughebben. Maar aan die kant hoort mske niet goed, ze zal het later in haar testament bepalen dat dat terug naar Zus moet.

Maar nu vraagt mske zich toch af wat er intussen met “Onweer over Vlaanderen” gebeurd is, dat is al vele jaren geleden en ze kan zich niet voorstellen dat de kunstenaar al die jaren alles heeft gehouden. Waarom ze daar nu aan denkt! Wel simpel, omdat het hier momenteel boven het huis hangt.

Previous

Mouwen passen

Next

Waar zitten ze nu?

1 Comment

 1. 20-06-2004, 14:08:40
  héhé
  Een schilderij dat boven een huis hangt??
  Hier heeft het ook al wat afgeregend vandaag hoor, en nu gaat onze pa nog met den hogendrukreiniger het terras afspuiten ook ow jéé
  http://kipparkiet.skynetblogs.be
  kipparkiet
  kippenchat@free.fr

  —————————————————————————–

  20-06-2004, 20:12:19
  schilderij
  Ik zou ook moeilijk afstand van mijn schilderstukken kunnen doen. Dat in het kalendertje op mijn blog is ook een van mijn werken en dat schilderij hangt bij ons in de living.

  marian

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén