Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Lief

mske zegt: “mijn Lief is lief!

Gisteren had mske gans de dag last van maag- en hoofdpijn, te wijten aan een bord preisoep van eergisteren avond.
 
En mske dronk cola om dat te laten doorgaan maar die fles cola was leeg en ze ging een fles Apollinaris halen en toen ze terug kwam zag ze Slow nog snel dievelings spurten en op zijn stoel springen.
 
En ze vroeg: “welke kwaaipetterij heb jij weer in je vel hé?” En Slow legde uit dat hij haar wou doen schrikken maar dat hij nog tijdig aan de fles Apollinaris had gedacht.
 
Zo logisch dat mske dat geloofde. Toen ze de fles halfleeg had zag ze plots, naast haar, op het buro een fles cola. Blijkt dat Slow die in reserve staan had voor eventuele gevallen.
 
Maar dat is nog niet alles! Na de schok van deze morgen, kwam Slow daarnet thuis en had cola mee! Hij weet ondertussen al dat, als mske schrikt ze best onmiddellijk haar maag aan de waggel kan houden.
 
Heeft ze pas deze week in een Patricia Cornwell boek gelezen dat het verteringssysteem stopt als je dood gaat, wel schrikken dat is altijd efkes doodgaan en dan terug verder doen! Maar die maag weet dat precies nog niet goed! Dat van dat verder doen dan hé!

Previous

Ontsnapping

Next

Zagen

1 Comment

 1. 09-02-2005, 12:38:53
  Herstel….
  ik wens je deze avond zeker en vast geen preisoep…. en een geheel herstel toe.

  groetekes
  http://Moerhofke.skynetblogs.be
  Luc van het Moerhofke

  —————————————————————————–

  09-02-2005, 14:02:13
  **
  dat was meer een tussenstop dus… gas bijtanken en weer gaan!

  olive

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén