Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Om te kunnen …

Ze gaan er nogal hun gangen mee! Toen Slow daarnet naar de apotheker stapte om voor mske Fontex te halen, die ze terug moet nemen van de dokter, zei de apotheker dat die niet in stock was. Slow besloot dan maar na 19u of morgen terug te gaan.

Toen hij al met de klink van de deur in zijn handen stond, vroeg de apotheker: “Dat is toch om te kunnen …” en Slow sloot de deur en zei: “Fontex? Neen, dat is niet om te kunnen …” en de apotheker keek verveeld terug naar het papiertje en zei: “Oh! Fontex! Ik had Fartex gelezen!”

Previous

d’Artagnan

Next

Bedenking

1 Comment

 1. 13-09-2004, 19:17:26
  ach
  beiden lucht het op toch?

  olive

  —————————————————————————–

  13-09-2004, 21:08:57
  Die geschriften….
  zijn soms ook niet te lezen.

  Maar hier heb ik alles weer bijgelezen.
  Een knuffelke voor alle huiskameraadjes.

  marian

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén