Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Voorzichtigheidshalve …

toog ik op zaterdag terug naar onze apotheker.

Luc die vorige vrijdag veel beter was geweest, om zo te zeggen geen symptomen meer had, was de nacht van vrijdag op zaterdag terug wakker geworden met keelpijn. En door de reactie van Matroos, wou ik er nu toch het mijne van weten.

Ik toonde de originele foto aan de apotheker die besloot dat het mogelijk om een heel lichte besmetting ging.

Veiligheidshalve hebben wij besloten om toch maar een weekske in quarantaine te gaan.

Gelieve een mondmasker te dragen bij het lezen.

Previous

Gazetten vullen

Next

In goed gezelschap

12 Comments

 1. Dank voor het advies

  Beterschap en sterkte voor jullie beiden.

  Bemoedigende en beterende groet,

 2. Dank voor de waarschuwing, ik had het net op tijd omgedaan. Goed dat je nog even controleerde, je weet maar nooit.
  Beterschap voor Luc.

  • ms

   Maar nu weten we nog niet of het covid is of niet. Er was maar één test meer voorradig. Die gaan we nu houden tot die week voorbij is, om te zien of alles in orde is.

 3. Veel beterschap gewenst voor Luc.
  Ik denk er aan om de PC ook maar in quarantaine te plaatsen. Je weet maar nooit met dat internet en dat virus.

 4. marieclaire

  Ik dacht eerst dat je een foto van de keel van Luc had gemaakt en dacht al: hoe heeft ze dat voor elkaar gekregen?! En de apotheker is toch geen dokter? Maar ziedaar, ik volgde toch even het rode (rode, snap je!) linkje. En nu snap ik het.

  • ms

   😂😂😂 Een foto nemen van Luc zijn keel. Dat zou handig zijn als je daarmee naar de dokter kon.

 5. We zijn er nog lang niet vanaf ….

  • ms

   En die zelftests? Die hebben in mijn ogen nul en generlei waarde. Je doet er een, die is negatief. Maar op een foto achteraf gezien zou het kunnen zijn dat het mogelijk toch een beetje positief zou kunnen zijn.

   Zó kan ik het ook.

   Feit is dat we nu nooit gaan weten of covid hier binnen heeft gezeten of niet.

   En als je dan hoort over de TdF waar ze kunnen delibereren? Welke waarde heeft die test dan nog?

   Awel, wij blijven een week thuis, wij delibereren niet.

   • Vervelend als je het maar half weet. Bij mij was het streepje eerst heel flauw. Op dat moment voelde ik mij best ziek. Toen ik mij beter voelde, was de streep echt super vet dik bij de zelftest. En toen kreeg manlief het ook. De zelftest was bij beide in het begin heel zwak, maar de volgende dagen overduidelijk. Als je veel virus hebt, dan zie je het echt goed.

    • ms

     Het was negatief. Maar ik weet niet hoelang na de test ik de foto nam.

     We zouden nu de test kunnen herdoen met dat exemplaar dat hier ligt maar wat maakt het uit?

     Als ik in de krant lees fat de meesten zekfs de moeite voor zekf te testen niet meer doen.

     Dan vind ik het beter om deze week rustigaan te doen en daarna voort op te passen.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén