Hoe hij het doet mag Joost weten maar als mske boos of droef is, kan Slow haar aan het lachen brengen. Nu was hij al sedert gisteren met de gsm aan het spelen. Een nieuwe beltoon die niet al te best liep t.t.z. hij bestelde die en in plaats van één keer binnen te komen is die toch minstens een keer of 10-12 binnen gekomen, zodat hij gisteravond rond 20.00u naar Proximus belde om te vragen of ze zijn rekening in het oog wilden houden.
 
Daarnet toen mske zo gooigezind was en wat luider sprak dan normaal, brulde hij gewoon efkes mee.
 
Nu is hij bezig met zijn voice mail en hij heeft daar bij Proximus zo een grappig ding gevonden dat mske aan het lachen bracht. Natuurlijk loopt het weer verkeerd want de dienst is tijdelijk buiten dienst. En Slow gebruikt dan zijn slogan die hij altijd gebruikt en die een waarheid is als een koe:
 

Alles gaat normaal want alles gaat abnormaal.