Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Geobsedeerde stoel

Er doet zich hier een probleem voor. Er zijn mannen die het zich niet kunnen laten van op vrouwen hun achterkant te petsen. Wel als je dat bij mske doet zou je wel eens de klokken van Rome kunnen horen luiden.

En nu wordt mske toch zeker constant met dat probleem geconfronteerd maar dan niet door een levend persoon maar door haar burostoel. Als ze recht staat zwiept die ellendeling zo dat hij haar iedere keer raakt en mske heeft die al in een hoek gestoempt en gezegd: “ellendig ding, was je een mens, had je al lang een oelewapper rond je oren”.

Previous

Werkzot ofte …

Next

Interplanetair gedoe

1 Comment

  1. 15-01-2005, 12:21:15
    Stoel
    Er bestaan wel stoelen met oren hoor, meestal bekleed met een klassiek stofje en bezeten door oudere mensen.

    Han

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén