Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een opstel

Daarnet toen mske weer aan het neuzen was in haar boekendozen kwam ze plots een mapje tegen met vier blaadjes papier. Ze keek er naar en ze snapte het niet goed. De datum van alle vier is van 25 januari van een jaar heel lang geleden en het waren twee opstelletjes van Zus en twee opstelletjes van Zoneke.
 
En toen mske plots de slappe lach kreeg dachten we allemaal dat er iets mis ging en Slow stond al recht, maar mske kon niet stoppen met lachen en stopte Slow één van de papieren in zijn handen.
 
Er moet op die fameuze 25ste januari ooit een fameuze vlieg op de lamp gezeten hebben want de titels van de opstellekes gingen over de tafel afruimen en over de was.
 
Bij die van Zoneke is al een ondertoon van rebellie te noteren, bij die van Zus, tja wat lees je daar? Blijkbaar vond ze het grappig, want mske kwam niet bij van het lachen.
 
En mske zou zich willen herinneren wat ze toen aan het uitspoken waren gezien wat Zus’ tekstjes laten vermoeden.
 
Maar wat haar meest opvalt is dat, ondanks dat Zus nog 9 moest worden en Zoneke nog 12 moest worden, er geen fouten in die opstellekes stonden. Over een achteruitgang van het onderwijs gesproken.

Previous

Beleefdheid niet toegelaten

Next

Doe de test

1 Comment

  1. 07-02-2005, 19:54:08
    joepie!!
    je vrolijke deuntje is terug!!
    http://kaatjes.skynetblogs.be
    kaatje

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén