Uit respect voor de paus heeft Charles van Engeland zijn huwelijk een dag uitgesteld.

Uit respect voor de paus? Héhé Sjarelke kan ons geen blaaskes meer wijsmaken zenne. Hij wou de kijkcijfers niet delen, den ouwe sloeber!

Allee nu, stel je voor: je bent Charles van Engeland en je kondigt je huwelijk aan voor de 8ste april.

Stel je verder nog voor: de paus van Rome sterft en de vaticaantjes met hun rode vaantjes stellen die begrafenis net op jouw trouwdatum. Ga jij dat dan een dag uitstellen? Uit respect? Neen toch! Dan denk je toch: “waarom doen ze dat nu niet op 9 april of, als het zo dringend is, op 7 april. En bovendien, ik Charles of England, ik word bijna het opperooft van de anglicaantjes met hun blauwwitrode vaantjes, ik moet niet uit de weg”.

Maar ja, die sukkelaar zijn moema komt ook al niet. En waarschijnlijk is hij bang dat zijn onderdaantjes met hun veelkleurige vaantjes niet langs de baantjes zullen staan als hij daar voorbijrijdt met de zwaantjes.

Maar ik zou dan al lang gezegd hebben: “kom Camilla meiske, we trouwen alleen voor de wet en dat ze allemaal naar de maantjes lopen.”