Gisteravond terwijl supersportieve Slow naar de supersportieve voetbal aan het luisteren was op de supersportieve radio ging de supersportieve telefoon. Supersportief Zoneke was naar een supersportieve match supersportief tennis aan het kijken van de supersportieve Kim toen de supersportieve TV, nét na een supersportieve regenpauze, zo supersportief was deze supersportieve uitzending te onderbreken voor een supersportieve extra nieuwseditie!

En Zoneke zei: “wil je nu eens iets weten?” De paus is nog altijd niet dood.” En Zoneke vroeg zich af waarom ze dat niet onder de regenpauze konden zeggen. En toen mske zei van: “och nog efkes” -wist zij veel hoe efkes maar niet meer- zei Slow: “héla vergeet Rainier van Monaco niet, die ligt daar ook nog ergens”. “Ja” zei Zoneke “en daarna kunnen ze aan onzen Berre beginnen, hebben ze nog 30jaar om in alle nieuwsberichten te zeggen dat hij “nog niet dood” is en Verhofstadt is óók nog niet dood en wie wéét welk Afrikaans stamhoofd ook nog niet; dan kunnen ze nog veel toffe programma’s onderbreken met extra nieuwsedities.”

En eigenaardig genoeg was die Iraakse hoge pief zo vriendelijk om tot na de dood van de paus te wachten om zijn postje in de steek te laten.