Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De aanslag met de biefstuk

« …

Er stond friet met biefstuk op het menu.

Na het eten voelde mske zich mottig worden en nog mottiger en door- en doorziek. Zo ziek had ze zich nog niet gevoeld. Haar benen wilden niet, haar buik was verschrikkelijk, haar maag, alles deed pijn. En ineens moest ze naar het klein buroke en jà, ze zag groen toen ze terug kwam en ze moest gaan liggen.

Stond moe daar met haar hand aan haar kin en zei: “zou er nu toch iets mis geweest zijn met die biefstuk? Ik was in de winkel en ze vroegen of ik de laatste van het vorige stuk niet gratis wou hebben en ik vond al dat die een raar kleurke had”.

Wordt vervolgd …

Previous

Een tussenstuk nodig

Next

De aanslag met het vuurke

1 Comment

 1. 22-04-2005, 05:31:46
  jakkes!
  brrrr, heb dat nog niet zo lang geleden gehad van pensen uit de GB , heel de nacht over de porceleinen hond gehangen, en als gevolg: ik eet niet zo graag pensen meer… allee, ’t is eigenlijk erger, ik eet ze nog graag maar durf bijna niet meer.
  http://toogappels.skynetblogs.be
  Moe

  —————————————————————————–

  22-04-2005, 10:19:10
  gratis
  bestaat niet, je betaalt altijd wel wat, met geld is dan de simpelste manier…….

  Han

  —————————————————————————–

  22-04-2005, 14:31:13
  Voor moe
  was het gratis, dat is een feit.

  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén