Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Leonidas

Slow, die niet gewend was aan verjaardagen, of beter gezegd, aan de zijne, want hij deed wel altijd iets voor de anderen, schrok toen iets na middernacht er een smske binnenkwam op zijn gsm. Hij las, keek aangedaan naar mske en zei: “K … is dat K?” “Natuurlijk” zei mske, “zoveel Nichtjes kennen we ook niet hé? En hij zei, nog steeds aangedaan: “dat ze daaraan dacht”.

In de dag kwam Zus, ging op haar tippen staan terwijl hij zich bukte en gaf het kadooke en ook dat had hij niet verwacht.

En toen hij plots naar de keuken verdween en terugkwam en het pakje op Zus’ schoot deponeerde keek Zus aangedaan naar mske en de spraakwaterval viel stil! Niet lang echter want ze zei: “Hmmmmmmmm Leonidassen!” en toen Slow zei dat hij graag die witte had antwoordde Zus: “ik doe die hier toch niet open zenne!”

Previous

In stilte

Next

Pete Seeger in Carnegie Hall

1 Comment

 1. 16-05-2005, 00:20:07
  verjaardag
  Als ik het goed heb was slow jarig.
  Wel wat laat , maar toch nog gelukwensen en een dikke knuffel .

  liliane

  —————————————————————————–

  16-05-2005, 08:25:00
  Van Harte
  Proficiat, ook namens Olive.

  Han

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén