Ze zullen het ook nooit leren hé, de hebzuchtigen!

Toen ze hier eeuwen geleden opeen hokten in de steden, werden de steden geteisterd door de pest.

Je zou denken dat de logica dan de mensen bewust zou maken van het feit dat het nooit goed is levende wezens te kort opeen te pakken omdat de natuur dan aan grondige selectie gaat doorvoeren wegens overaanbod.

Maar het moet opbrengen, meer varkens op minder plaats, meer kippen in een hangaar. Hoe ze de koeien zot gekregen hebben? Tja, wat vreten die beesten allemaal niet … nitraten en carburaten en pataten.

Sedert 1993 heeft mske zelf kippen gehad, buiten op een stuk van enkele are maar er is geen moment geweest dat de kiekens niet in het nieuws waren. Kiekesnot, kiekezot en nu kiekedood.

En wie zal er op het einde weeral geen kippen meer mogen houden omwille van het feit dat de hebzuchtigen nog altijd geen mogelijkheid gevonden hebben om die kiekes ook in de hoogte te stallen? Juist! De kleine man, met enkele kiekskes voor een paar eikes.