Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Daisy

mske belt naar Mr. Sloddermans en Mr. Sloddermans heeft een telefoonnummer dat fel lijkt op dat van de boekhouder en zonder nadenken heeft mske die twee nummers gemisjmasjt en kwam ze bij een erg jonge meisjesstem die supervrolijk “Allo met Daisy” zong. En mske zei dat ze blijkbaar verkeerd verbonden was. “Het is niks” zei Daisy maar haar stem zong niet meer, integendeel, die was dodelijk geladen.

mske denkt dat Daisy een heel iemand anders aan de telefoon had verwacht.

Previous

Meer vragen dan ene kan beantwoorden

Next

Meevallende kadootjes

1 Comment

 1. 29-12-2005, 18:54:58
  mauw mauw
  gisteren bij ons verkeerd afgelopen met onze mauw…………….
  http://anima-negra.skynetblogs.be/
  anima-negra

  —————————————————————————–

  29-12-2005, 19:21:27
  Hallo
  doet me denken aan verhaal,lange tijd terug, toen onze buurvrouw nog geen telefoon had en steevast bij mijn ouders kwam telefoneren. zo wou ze eens naar de dierenarts bellen voor haar kat maar had jammerlijk het nummer gedraaid van de fietsenmaker die net onder het nummer van de desbetreffende veearts prijkte, wanneer deze de telefoon opnam stak onze buurvrouw direct van wal: mijnheer mijn poesje verliest allemaal haar, waarop de persoon aan de andere kant mededeelde: mevrouw, best uw zadel een beetje lager zetten en iets minder vlug trappen. erg é.lol.nobele groet.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder

  —————————————————————————–

  29-12-2005, 20:07:40
  Tja
  Dat gebeurt… en als de ware Jakob aan haar lijn was, dan zou ze misschien gegeeuwd hebben….
  http://duits.skynetblogs.be
  Sebastian

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén