Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Frons

Soms zijn we onderweg. Ik kijk naar het blog op de telefoon en ik wil reageren op een reactie. Op het moment suprême rijdt die auto in een put. Lap! Fout in de reactie of te snel gepost. Gelukkig een reactie op mijn eigen blog en bij te werken.

Zo gebeurde het dat ik de beslissing nam dat ik geen reacties op andermans blog meer post als ik in de auto zit. Nogal belachelijk als je zo ineens een uitschieter gaat posten.

Belachelijk logje als ik het zo nalees, dus enkel te gebruiken op een dag van minder inspiratie of als opvulling voor een te plannen periode of zoals nu het geval is: wegens geen zin om één van de concepten uit te werken.

Al net zo onnozel als een verkeerd uitgedraaide reactie.

Previous

Lachen kan pas achteraf

Next

Is het weer zover?

10 Comments

  1. In een stilstaande auto gaat het beter ?

  2. Antwoorden in de auto heb ik ook al afgeleerd.

  3. Ik zit meestal achter het stuur… en als ik meerijd, dan rij ik gespannen mee… als je begrijpt wat ik bedoel… niet leuk voor de chauffeur… Dus antwoorden in de auto is voor mij onmogelijk. Ik moet op de weg letten.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén