Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Als pasen en pinksteren op één dag vallen

Dit is een bericht voor de skynetbloggers.

Ooit, lang geleden stond er op de Skynetblogs een zoekfunctie. Die haalden ze er af omdat ze andere dingen belangrijker vonden. Toen ging ik weg en besloot om niet na te trappen. Dat ga ik dus ook niet doen … halvelings.

Want nu ze met veel toeters en bellen hun nieuwe functie, de zoekfunctie, hebben aangekondigd is het verschrikkelijk om te reageren bij jullie. Of de reactie staat er niet of ik krijg een wit blad of het lukt wel, maar dan zie ik de reactie niet. Altijd spannend! Staat ze er? Of staat ze er niet?

Ik ben een geduldig mens maar verexcuseert u mij dat ik niet zoveel reageer als ik normaal gewoon ben. Mijn nick is dan wel “ms” maar dat wijst niet op sadomasochisme, dan zou het namelijk “sm” zijn.

Een pronostiekje? Hoe lang gaat het duren eer dit opgelost is?

Previous

Goede raad

Next

Long time no see

16 Comments

 1. Idd ms-ke, sinds ze die knop er hebben opgezet, gaat reageren niet alleen veel moeilijker, maar bij sommige blogs bleek ineens ook het lettertype veel kleiner geworden te zijn.

  Toch bedankt voor al je moeite die je dagelijks doet en je geduld …

  ((( KUS ! )))

 2. PRONOSTIEK

  àls het al opgelost geraakt …

  denk ik:

  in ’t jaar (n)EVER

 3. Opgelost?? dat is een woord die zelfs met die nieuwe zoekfunctie niet te vinden is bij Skynet!
  Er zijn nog veel meer dingen loos hoor..heb vanmorgen 5x moeten proberen eerdat m’n laatste foto in m’n post stond.
  Het is elke keer zo, als ze wat nieuws introduceren, gaat de rest meteen weer een stuk rottiger..en ergens erover klagen kan niet..het wordt simpelweg genegeerd. Slechts op lovende reakties op Allesoverde wordt gereageerd..en daar zijn mensen dan nog blij mee..
  Misschien moeten wij skynetbloggers allemaal wel sm achter onze nicks gaan zetten..?

 4. Het is trouwens volgens hen geen nieuwe functie, maar een nieuwe functionaliteit hè..dat klinkt toch veel interessanter..niet?

 5. bea

  Het zou weer niet raar zijn….ik heb daar nog niets van gemerkt, behalve dat de lettertjes kleiner zijn geworden maar dat kan ook aan mij liggen.

 6. ms

  @ Bea: het is al sedert die aanpassing aan de gang. En die kleine lettertjes? Die zijn niet alleen bij jou. Er zijn nog blogs waar je ineens een leesbril van enkele punten zwaarder zou nodig hebben.

 7. Sloef goede avond…

  dat is zoals in Congo …daar stemmen ze ook blanco en wachten ook af voor wie het bestemd was ! Na zeven jaar ben ik dat al een beetje gewoon ! Als er iets goed werkt, blijf er dan met uw pollen af, maar ja ??? Fijne groetjes )pepino

 8. ms

  Dat van hun pollen heb ik destijds ook gezegd. Ze namen het nogal kwalijk.

  Dat van die kleine lettertjes merk ik bij Bea, bij Marero en bij Chris. Misschien nog wel bij meer, maar dat zijn de eerste blogs die in mijn hoofd opkomen. Blanco’s zie ik meestal bij mizzD en bij Klaverke. En waar mijn reacties de mist ingingen, dat weet ik niet, ik houd geen aanwezigheidslijsten bij. Het is soms per toeval dat ik denk: “hé, hier had ik toch ook wat gedropt”.

 9. Ja..ik krijg die blanco’s ook bij mezelf..en bij oma moetje en magda..reakties die verdwijnen of niet verschijnen overal eigenlijk zo’n beetje..vandaag had ik voor het eerst zelfs ook bij het posten problemen..het moet toch echt niet gekker gaan worden hoor. En waar houden ze zich op Allesoverde mee bezig? met voor het bloggen geheel onbelangrijke zaken als gravatars..omdat er mensen zijn die die dingen om de haverklap willen veranderen blijkbaar pffff..héél belangrijk hoor!

 10. ms

  Gravatars hangen niet af van Skynet maar van Gravatar. Ik heb op de eigenschappen van die van jou geklikt en effectief die zijn ook bij Gravatar aangemaakt.

  Er zijn altijd mensen die alles onder hun gat gedaan willen hebben hé.

 11. Ja tuurlijk zijn die bij gravatar aangemaakt..zelf gedaan! Hebben niks met Skynet te maken..waarom die lui zich dáár dan mee bezig houden terwijl er zoveel dingen vierkant lopen waar ze wél wat aan zouden kunnen doen..???

 12. ms

  Volgens mij zijn er mensen die niet weten dat een gravatar samen gaat me een emailadres en niet met hun gedacht!

 13. ha, mijn reactie staat er nu ook niet
  k had nogthans de oplossing dacht ik

 14. éla nu wel
  jamaar zeg

  je moet eens proberen voor je antwoord
  dat in de adresbalk, het gebroken blad blauw is ipv grijs en dan antwoorden
  met gebroken blad bedoel ik naast, blogadres, vergrootglas, pijltje, en hup gebroken blad, daar op klikken als het grijs is zodat het blauw wordt en dan antwoorden

  dat zou liggen aan het feit van oudere computers of niet

 15. Ms-ke, ik krijg ook hier en daar blanco pagina’s te zien.Ergelijk is dat wel,en dan klik op nogmaals , en dan komen er ineens twee keer je reacties op.Ook tijdens het posten gebeuren er rare dingen, foto’s die niet komen, of , terwijl je op centreren klikt, links gaan staan, of nog erger, ineens een, jawel, blanco witte pagina … Grrrrrrrrrrrrrr …

  Na Dennis kregen we Pieter en nu weer een Daan. Denk dat die hun betaald jobbeke,toch héél stresserend moet zijn …

  Groetjeeeeeeeeee … !

 16. Wat Klaverke zegt kom ik ook tegen en wat nog erger is als ik een reactie post,dan krijg ik een blancoblad en zit de boel vast. Ik moet dan afsluiten en weer opnieuw starten.Ook dubbele reacties die ik echt niet dubbel heb geklikt…Postjes die er zijn en al reacties hebben gekregen en dan de andere dag helemaal zijn verdwenen.Waar zijn ze toch mee bezig!!!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén