Sedert de eerste lentetekenen een beetje blijvender waren, is mske nogal uitgelaten. Omdat er geen vuur meer moet gemaakt worden. Enkel ’s avonds zet ze het elektrische convectorke nog wat op. Maar ze vindt dat ze meer geniet heeft van het huis op zijn geheel.

En dat gaat er nog op verbeteren. Zus heeft zich een zetel naar haar eigen zin aangeschaft en dus krijgt mske haar eigen zetels van vroeger terug. Jawel, die dingen die ze niet kan uitstaan, maar in afwachting zullen ze toch maar verder hun dienst doen.

Nu moet de tweede slaapkamer wel leeg gemaakt worden, want daar staan de badkamertoestellen in afwachting, of ze zouden het bed voor de gast moeten installeren waar de badkamer moet komen.

En nu gaat ze de afmetingen nemen van het smalle raam zodat ze geen te brede bloembak meebrengt en ze is ribbedebie … naar de markt.