Groot drama … op het nippertje vermeden.

Amke was Slaapkonijn kwijt. Toen Amke wou vertrekken was Slaapkonijn zoek en nergens te vinden. “In de auto?” opperde Bollie. “Néén” zei mamaBollie “ze had hem mee genomen”.

En Bollie brak haar hoofd, waar tussen de auto en daar Slaapkonijn de benen genomen kon hebben. En ineens had ze het! Onder de grote poort! Daar was het plots beginnen regenen en hadden Bollie en mamaBollie een paraplu opgestoken en wou Amke ook absoluut een paraplu. In al die heisa moest Slaapkonijn er van onder gekonijnd zijn.

En Bollie hoopte dat er niemand Slaapkonijn gevonden had en meegenomen of dat hij wel gevonden was maar gewoon aan de receptie binnen gebracht.

Bollie had niet ongerust moeten zijn. Slaapkonijn zat onder de grote poort op een muurtje rustig op haar te wachten. Slaapkonijn was ook niet ongerust. De mensen die hem gevonden hadden, hadden hem op het muurtje gezet en gezegd dat hij gewoon moest wachten, dat Bollie of Amke hem wel zou komen halen.