Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Wachtebroer

Daarnet belde Slow naar Wachtebroer om te zien hoe het nu ineen zat voor zondag. En in de loop van het gesprek begonnen ze over een “peuster”. Daar had Slow het al een paar keer over gehad. Dat bleek een grapje te zijn tussen hem en Wachtebroer toen ze kind waren.

mske bracht nog eens het groot verjaardagsfeest voor Slow ter sprake, waarop niemand kan komen omdat het overal communie is en Wachtebroer zei dat hij Betty even moest polsen want die heeft dan examens.

En nu? Nu lopen er een paar met vraagtekens, van: “over wie hebben ze het nú weer?” Wel over Slows broer, de vader van Wes en de Rebel. Maar die staat in de Wie is Wie nog niet bij omdat we niet meer wisten hoe we hem oorspronkelijk hadden genoemd.

Previous

Vogelmarkt

Next

Waarom Wachtebroer?

1 Comment

  1. 27-04-2006, 23:20:01
    hahaha
    ben ook nogeens gaan lezen… wordt iedere keer wat duidelijker) tor morgen, liefs viv
    http://amerone.skynetblogs.be/
    viv

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén