Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Waarom Wachtebroer?

Met Wachtebroer is het moeilijk om iets af te spreken, want hij komt … zo nét op tijd om niet te laat te zijn, maar eigenlijk is dat dus te laat. Als ze met Wachtebroer naar het voetbal gaan, kan het zijn dat hij uitgerekend één minuut voor de aanvang aankomt. Als ze dan de pech hebben dat ofwel hij ofwel Slow de tickets heeft, dan vreest mske steeds dat Slow met zijn ganse 1.92m tegen de vlakte zal gaan van de stress.

En Slow en mske plannen al zo lang om eens samen met Wachtebroer en Betty iets te gaan eten in dat leuke restaurantje in de buurt van het stadion, maar mske durft er gewoon niet over beginnen. Wachtebroer zou kunnen aankomen als de soep al koud is.

Previous

Wachtebroer

Next

Ne peuster

1 Comment

 1. 27-04-2006, 23:58:27
  *
  geef hem dan enkel het dessertje) jij ligt ook nooit vroeg in je bedje he; slaapwel, ik vertrek naar boven… daar staat tevens de pc waar de mailtjes binnen komen…. ik zit gewoonlijk beneden, dus het is soms een over en heen geloop… Kathy moet daar ook altijd om lachten…. tot morgen
  http://amerone.skynetblogs.be/
  viv

  —————————————————————————–

  28-04-2006, 15:34:27
  tijd
  geeft hem een tijd op die dan ongeveer (ongeveer hé) een half uur voor het tijdstip ligt wat je zelf in gedachten had….. het leven kán heel simpel zijn als je de gebruiksaanwijzing kent

  Han

  —————————————————————————–

  28-04-2006, 15:55:35
  Spijtig genoeg
  kent hij die ook.
  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén