Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Buitenspel

Het gebeurde ergens in het tussenseizoen, dat Slow en mske met Wachtebroer en Betty hadden afgesproken om ergens iets te gaan eten en daarna naar de oefenmatch van de Kwibussen te gaan, die op de thuiswei plaatsvond.

Slow en mske waren tijdig in het restaurant en dronken al maar een aperitiefke. En Wachtebroer … tja, er is dan ook een reden waarom we hem Wachtebroer noemen.

Achteraf probeerde mske toch op haar nieuwe plaatske op de nieuwe tribune te geraken en dat lukte. En jà, de vriendelijke vrouw had gelijk, de stoelekes waren er lager, beter voor de benen en voor de achterste onderkant én ze zien er beter wat er gebeurd.

Zo kon het gebeuren dat mske op een zeker moment zei: “buitenspel”. “Oeps” dacht ze want ze weet wel wat het is, maar ze kan het nooit zien. Die mannekes lopen gewoon te hard en wriemelen te veel door mekaar. Eigenaardig genoeg zei Wes: “Yep!” en floot de voetbalpolis het nog ook.

mske weet nog altijd niet hoe ze het wist. Misschien wel omdat je het van op zij beter kan zien?

Previous

Stoptaumei

Next

Wiet van Broeckhoven

1 Comment

 1. 18-07-2007, 19:44:11

  Buitenspel is toch zo ingewikkeld! ^^
  Kwam gewoon even langs.
  Groetjes
  zeroke
  http://pcgirls.skynetblogs.be
  Zeroke

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén