Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Slow als beevee

In het weekend had mske het er nog over gehad. Wachtebroer vond ook dat je je daar niet moest aan ergeren aangezien je tegen roddel toch niet opkan. “Zelfs beevees kunnen daar niet tegen op” zei hij en hij vervolgde ” … nu niet dat onze Slow een beevee is hé.” Wachtebroer weet niets over dit blog ziede …

In elk geval, toen ze naar huis reden zei mske tegen Slow: “Wachtebroer weet dat niet goed, ik slaap vannacht wél met een beevee”. Slow fronste efkes onbegrijpend en mske legde uit: “ah ja, met een Blote Vlaming”.

Previous

Neuskoteraar

Next

Vingers gekruist

1 Comment

  1. 14-11-2007, 23:06:21
    hallo(ik fluister!)
    Ben je al naar bed BV? hahahaha =héél stilletjes,die afkorting had ik nog niet gehoord!
    http://dekindertjes.skynetblogs.be
    magda

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén