Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

In ’t nief

Zaterdag dus. Alhoewel mske gezworen had dat ze niks meer wou kopen, besliste ze vorige week toch anders want ze was het beu van altijd met hetzelfde te lopen. Nu zag ze daar eigenlijk tegen op, mske houdt helemaal niet van winkelen.

Bovendien heeft mske een favoriete winkel, waar ze wel altijd haar goesting vindt en waar de rokken aan de heupen niet te smal zijn als de lenden past en omgekeerd. Bovendien had ze op het net al zitten zoeken naar Kreatos’en in de buurt want, we hebben het al gezegd, als dat haar af moet, dan moet dat haar af.

In het oprijden merken ze aan de kant toch zo een favoriete winkel zeker enne … hij was al open ook nog. En dat was pas shoppen naar mskes goesting. Er was gewoon niemand anders. En tegen dat de volgende kooplustigen aankwamen had mske haar gading al gevonden en stapte ze naar de kassa, waar de vriendelijke vrouw haar zei dat in het vorige dorp nog een Kreatos was ook nog. Uiteindelijk liep alles dan zo vlot dat ze nog een heel uk vóór twaalf uur klaar waren zodat ze dat over en weerke naar dat hotel gemakkelijk konden maken.

Previous

Dikke sjaans dikke klant

Next

Hij tartte het noodlot

1 Comment

 1. 24-07-2006, 20:11:37
  )))
  ‘k vermoedde al dat je naar een kapper geweest was maar hield het niet voor mogelijk…dus toch. Vré mens hoor, als er iets in dat kopke zit…
  veel groetjes
  http://dingskeisdebeste.skynetblogs.be
  dingske

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén