Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

In naam des Heren

Het is zondagnamiddag. Alles is rustig. Slow houdt zich in stilte bezig, mske leest een boek en ik lig op de pc.
 
Slow had na de middag al wel gezegd dat er iets te doen was in de zaal maar daar hebben ze hier geen last van, als dat niet ’s nachts is.

De bel gaat. “Het is niet waar hé” zei mske, want ze vind niks leuker dan mensen ontvangen op het onverwacht als ze zich niet goed in je talloor voelt. Te nemen met een ganse kilo zout.

Slow zei: “daar staat wel een bende op straat”. mske keek ook door het raam, zag de lange zwarte jassen en de boekentassen en zei nog eens: “het is niet waar hé”, want sedert we hier wonen hebben we er eigenlijk weinig last van.

“Afwimpelen” zei mske tegen Slow die zich richting gang begaf. “Hij wou me boekskes laten zien” zei Slow toen hij terug binnenkwam “ik dacht nochtans dat ze uit de zaal kwamen”. “Jehovah” zei mske “herkenbaar aan hun manier van kleden”.

Maar dat wil niet zeggen dat die niet uit die zaal kunnen gekomen zijn.

Previous

Sjaans of malsjaans

Next

Vertaald

1 Comment

 1. 18-11-2007, 17:10:52
  sloef
  téés kan ik nu niet laten se:
  da zijn die toch die de léér van C …
  tegen de muur komen zetten? lol lol

  the goofy gang, lol!
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  Sunny-Kay// Diamond

  —————————————————————————–

  20-11-2007, 20:33:53

  Zijn er al zoveel met die leer bezig geweest hé,ze bedoelen het allemaal even goed,maar dienen hierboven heeft nog altijd het laatste woord hebben ze mij geleerd,om het even wat ze er hier beneden van proberen te maken,vind die Goofy gang wreed tof gezien

  Geen belang

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén