Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De vingerknip en aanverwanten

mskes eerste gedachte van deze morgen was: “ik ben het beu” en daar schrok ze zelf zo van dat haar tweede gedachte was: “allé, wat zeg jij nu?” Wel ja, mske is het beu dat in deze wereld alles zo scheef getrokken is dat het mogelijk is dat een parasiet, die enkel leeft van wat anderen verdienen, daar nog fier over is en nog een grote mond durft op zetten. Nog neerkijkt op de mensen op wiens inspanningen hij al jaren teert.

mske is het beu dat wetten in dit land, die toch moeten dienen om recht te laten wedervaren enkel gelden voor krapuul en niet voor de echte slachtoffers.

mske is het beu dat de zeggers” voorrang krijgen op de kunners en dat alles op die manier naar de knoppen gaat. mske is het beu dat je, als je de dood overwint, moet vechten voor iedere stap, iedere asem. mske is het beu dat ze haar de laatste paar maanden al twee keer lieten zien én geloven dat de oplossing voor alles binnen handbereik ligt maar dat die al twee keer met een vingerknip kapot gemaakt kon worden.

Op dat punt gekomen dacht mske dan weer aan wat goed gaat. En misschien, heel misschien, zal mske straks alles wat minder beu zijn.

Previous

De mail die niet beantwoord werd

Next

Racisme en zijn bestrijding

1 Comment

 1. 26-01-2007, 10:23:52

  Beu ! Daar zeg je zoiets. En dan voel ik me weer schuldig zoiets te denken, want er zijn veel erger dingen op de wereld. En dan voel ik me weer een uitgesproken egoist. Pffft, kan het allemaal niet ietwat makkelijker eigenlijk ???
  http://crisje-p.skynetblogs.be
  Crisje

  —————————————————————————–

  26-01-2007, 10:55:55
  Eindelijk
  wie is wie gelezen om het allemaal wat beter te begrijpen, want ik ben een eeuwige optimist. Je hebt trouwens een heel originele blog. Groetjes.
  http://gidsjoris.skynetblogs.be
  gidsjoris

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén