En nu den overschot van gisteren nog want terwijl Slow en mske naar de opgenomen Midsomer Murders gingen kijken, hadden ze de pc laten kuisen en kon ik niet posten en ik had er bovendien niet aan gedacht om dat planning knoppeke te gebruiken en sebiet is dat hier zo lang dat ik dat stukje van gisteren niet meer kan zetten … met mijn afwijken altijd.

Racisme moet stoppen. Niks zo ellendig als leven in een maatschappij waar de ene zich zo superieur voelt dat hij denkt dat hij de andere mag vernietigen. Racisme moet stoppen.

Maarre … is geen speksoep meer serveren in Frankrijk aan daklozen een vorm van racismebestrijding? Omdat het kwetsend is voor mensen die geen varkensvlees eten? Maar … langs dees kanten eten wij al eeuwen varkensvlees!

Is dat racismebestrijding? Of die zever over die cijfers op T-shirts? Straks gaan ze nog snoeien in de kerkelijke feesten. Maar dat de katholieken alle heidense feesten van vroeger overlapt hebben, dat wordt blijkbaar vergeten.

Verder maar over een hoofddoek zitten leuteren, omdat dat zogezegd teken is van de onderdrukking van de vrouw. En nu moeten we lachen! Want wie zegt dat? De vrouwen van hier? Nee verdorie! De mannen van hier!