Slow reed door de smalle poort het smalle straatje in, dat nog versmald werd door een stilstaande camionette, die daar normaal gesproken niet mag staan, maar die dat misschien wel mocht mits aanvraag bij de politie, aangezien die stilstaande camionette daar stond stil te staan omdat de inzittenden daar op de bouwwerf bezig waren.

Ziezo, daarmee is de situatie een beetje klaar.

Slow reed dus door de smalle poort het smalle straatje in en omwille van de versmalling door die stilstaande camionette kon hij de XM, die toch niet van de kortste is, niet in één keer met zijn neus in de rijrichting krijgen, dus manoeuvreerde hij wat achteruit.

Op dat moment reed daar een fietser voorbij. Ineens was er een erg verontrustend geluid, maar zo erg dat mske schrok en Slow op de rem ging staan. De fietser stopte ook op anderhalve meter van de XM.

Wat bleek? Die zijn fietstassen waren tussen de spaken van het wiel van zijn fiets gedraaid.

mske stapte in de XM en Slow zei: “verdomme!” wat al heel erg is, want Slow zegt anders nooit: “verdomme”.

“Verdomme” zei Slow dus “ik dacht dat ik hem geraakt had!”