Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Dienstmededeling

Het is ook altijd iets met die bussen. Als ik zo wat geen inspiratie heb … Eigenlijk heb ik hier vanalles in concept staan maar haal ik wat mijn neus er voor op wegens geen zin of wegens een tijdelijke antipathie om het te schrijven.

Ik zei dus, als ik zo wat geen inspiratie heb, dan doet die bus niks hoor.

Ik zal dan maar een heel klein anecdoteke vertellen over die bus. Omdat Slow en mske niet meer eerst naar de Grote Markt wilden, had Slow zich vorige week klaar gehouden om recht te springen en de chauffeur op het juiste pad te zetten, toen die chauffeur gewoon stopte, zich omdraaide en wat zei. Wat hij zei ging wat verloren in het geronk van de motor. Slow stapte naar voor, luisterde, draaide zich om en herhaalde de boodschap, die luidde dat ieder die naar de Grote Markt wou best afstapte want omwille van de Carnavalskermis was de Grote Markt niet aandoenbaar.

Gisteren deed de chauffeur dat terug, maar deze keer luid en duidelijk zodat Slow kon blijven zitten en niet als een toeristisch gids de nodige omroepen moest staan doen.

Voilà, zo doen we dat. Veel zeggen omdat er niks te zeggen valt.

Previous

Ik vind dat mske soms toch rare dingen peist

Next

Oordopkes waren goedkoper geweest

6 Comments

 1. bea

  En daarmee is het gezegd

 2. Je moet politicus worden Sloef, je hebt talent voor veel woorden en weinig zeggen!

 3. maar we weten het nu hé voor volgend jaar, met carnaval is de markt niet doenbaar
  en de chauffeur heeft ook begrepen dat hij luider moet roepen om boven het geronk uit te komen

 4. rinkel

  Nochtans, ik vind dat interessant en leuk verteld. Ik zag Slow het allemaal zo doen se…

 5. Toch goed gezegd ,mske.

 6. allé en slow deed dat nu zo goed. Hij zou nog dienen voor stadsomroeper !

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén