Er is nog steeds geen bibliotheekkast, zodoende zitten al mskes boeken nog in de bananendozen. Die zijn namelijk gemakkelijk te stapelen en handig in gebruik als ze een boek wil zoeken.

Maar met de nieuwe aanwinsten worden die dozen te klein, niet dat er geen plaats meer in is, maar mske wil schrijver per schrijver bijeen houden en aangezien de Kellermans onder hun beidjes intussen een doos vullen en er een paar nieuwe boeken van Robert van Gulik bijgekomen zijn, terwijl David Baldacci nu ook meer plaats inneemt en ze toch moet zorgen dat er plaats genoeg is voor Arnaldur Indriðason, werd het tijd om uit te kijken naar nieuw bananendozen. Vier stuks ineens brachten ze mee.

mske, zoals altijd, trachtend de zaken zo vlot mogelijk te laten verlopen, plaatste de dozen in de doorgang naar de living, zodat ze daarna veilig de auto konden leegmaken. Die dozen stonden zo:

Wat later komt Slow bij haar in het buro, met een beteuterd gezicht en zegt: “zeg msje, als je liever niet hebt dat ik teevee kijk, mag je dat gewoon zeggen ook hoor, je moet dat niet met een hint doen”. mske vraagt zich af wat hij bedoelt tot ze aan de dozen denkt en ze schatert het uit.

“Zo, ik heb me doorgang verschaft” verkondigt Slow iets later en de dozen stonden zo:

Ondertussen staan de dozen natuurlijk al boven op de boekenkamer. Alleen moeten de boeken nu nog gesorteerd worden en de nieuwelingen nog gelezen.