Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Koffie

Een raar gevolg van het terugschroeven van de cola light, maar toch niet zo verwonderlijk is dat mske nu al twee dagen na mekaar zin heeft in koffie.

Vroeger dronk mske koffie, maar op een zekere morgen weigerde haar maag.

Om nu te verhinderen dat haar maag weer zou opspelen heeft ze al twee dagen na mekaar een tas Wiener Kaffee gedronken van Nescafé. Daar had ze ooit punten voor gespaard en die zaten in zakskes in een mooi roodhouten kisteke en die zitten daar nog in.

Het voordeel daarvan is dat die nu ook gaan op geraken voor ze af zijn, als ze dat tenminste al niet zijn, want die van gisteren smaakte een beetje verdoeft. Of dat nu waar is, of gewoon het feit dat mske al jaren geen koffie meer dronk, wat eigenlijk ook niet waar is, ze dronk soms eens een cappuccino en als het heel koud is een Hasseltse of een Ierse, maar ze heeft de Hasseltse het liefst, kwestie van wat chauvinistisch te zijn, of dat ze er nu te weinig water in gekapt heeft, want het was een grote Nescafé mok, doet er nu allemaal niet toe, want die van vandaag smaakte gewoon zoals die moest smaken.

En op die laatste zin mag iedereen zijn tanden stuk bijten, we hebben dat express zo geschreven. En wie er niet aan uit kan, moet maar een straffe zjat kaffei drinken en dan zal ’t wel lukken.

Previous

Wiet van Broeckhoven

Next

Slome slampampers

1 Comment

 1. 10-07-2007, 22:29:37

  Proost (op zn koffie’s dan (bleih, koffie )

  idd, de dierendumpers zouden zelf een aan een touwtje moeten gehangen worden.
  Dank je voor je berichtje =)
  groetjes
  http://pcgirls.skynetblogs.be
  zeroke

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén