Wat een comedianten, die familie uit Bree!

Ze gingen de grootste veiligheidsmaatregelen treffen voor den trouw. En dan zijn er geen veiligheidsmaatregelen getroffen, dat was maar een rookgordijn om de grootste drukte te mijden. Maar neen, dat was geen rookgordijn, die zijn gewoon niet getrouwd!

En die perslui die blijven maar als hondjes achter die hun achterste lopen. Voor mske konden die al lang de bomen in.

Maar dat zou hen ook niet zinnen. Ah neen, dan staan ze niet in de publieke belangstelling, al was het maar om te zeggen dat ze er niet willen in staan. En moest de pers die nu ook de bomen insturen, dan zou de papa nogal rap iets op zijnen blog vertellen, zoals van de week over die zwangerschap.

We hebben toch hunnen naam niet gezegd hé? Stel je voor dat we daar nog views zouden voor krijgen!