Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Bericht aan brave filmstudio’s

Het nieuws is al echt geen nieuws meer, het dateert al van 9 september zoiets, maar mske heeft daar zo een beetje haar bedenkingen bij en omdat ze mij die nu pas vertelde, kan ik ze nu pas posten. Dat is logisch hé.

Het nieuws zei dat de productiemaatschappij van Walt disney bedenkingen had bij naaktfoto’s van 18-jarige actrice Vanessa Hudgens. De foto’s werden voor privédoeleinden gemaakt, naar horen zeggen voor haar vriendje Zac Efron en ze zouden het brave familie-imago van de maatschappij schaden.

De actrice had zich geëxcuseerd en een woordvoerder van Walt Disney zei te hopen dat ze een belangrijke les had geleerd.

En daar heeft mske haar bedenkingen bij.

Het is waar dat Walt Disney producties altijd uit families bestaan waar er niet gesekst kan worden offe euhm … en daar hebben we het niet over. Zoals indertijd met Lassie had je dat knulleke, zijn moeder en Gramps, grootvader langs moeders kant. Rintintin, daarvan heeft mske het minste vermoeden hoe het daar ineen stak.

Tarzan! Dat was ook zoiets! Of dat nu van de Walt Disney studio’s kwam of niet … in elk geval, dat zaakske dat gaande was tussen Jane en Tarzan, dat was ook platonisch. Die hadden dan wel het geluk dat ze een kleine vonden “Boy”. Dat ze ook een aap “Cheetah” vonden is dan weer een ander paar mouwen.

Wel beste productiehuis of -huizen, mske heeft groot nieuws voor jullie. Kindjes komen niet met olifantekes met grote oren en seks is iets dat in de beste huishoudens wel eens voorvalt. Iedereen loopt tenslotte bloot onder zijn kleren.

Previous

Kinderen als synoniem voor jeugd

Next

Lachwekkend verdriet

1 Comment

 1. 18-10-2007, 13:41:52

  (lacht)….tja daar zou ik ook het fijne van willen weten…van Tarzan en Jane en Boy en Cheetah en…..Van struisvogelpolitiek gesproken
  http://crisje-p.skynetblogs.be
  Crisje

  —————————————————————————–

  18-10-2007, 15:11:48

  ikk dacht
  dat in de bijbel al stond geschreven waar abraham
  de mostérd haalde
  dat Walt er zijn mening wou inleggen
  is wat overtrokken.
  tenslotte waren het de mosselboten
  die het grut brachten.
  ik ben toch het bewijs zeker ; lol
  zonnekes he
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  Sunny-Kay

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén