Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het internet

 • Mijn bloghost heeft de prijzen opgeslagen. Het begint een beetje duur te worden om over onbenulligheden te schrijven. Ik heb daar mijn bedenkingen over.
 • Flickr vraag om publiciteit voor hen te maken. Dat ziet er, zoals eerder vermeld, niet al te best uit. Ik heb daar mijn bedenkingen over.
 • Ik ben overstag gegaan. Ik had al wel een Instagram account zodat ik bekenden kon volgen. Ik heb er nu mijn eerste foto’s op gezet. Ik heb daar mijn bedenkingen over.
 • Google foto’s bewerkt soms een foto die ik maakte en stuurt me die met een melding die wat lijkt op: “kijk eens wat wij kunnen”. Zie voorbeeld hier onder. Ze zijn mooi, daar niet van. Ik heb daar mijn bedenkingen over.


Previous

Verkoop per stuk

Next

Winterse grijsheid

11 Comments

 1. Instagram heb ik ook, maar ik heb er nog niets mee gedaan. Voorlopig laat ik het rusten.

  • ms

   Ik had een account aangemaakt ten tijde van de evenementen, op vraag van een collega, zodat ik kon volgen. Maar ik deed er niets mee.

   Toen de kleindochters hier waren heb ik er een foto op gezet. Nu staat er een tweede op. Maar ik weet niet of het een lang leven beschoren is.

   • Instagram vind ik een fijn medium. Maar ook daar wordt bagger uitgestrooid. Ik begrijp niet wat mensen daaraan hebben.

    • ms

     Niet enkel op internet is dat zo. Er zijn mensen die bij een club gaan omdat ze een hobby hebben. Baggeristen doen dat ook. Ze gaan bij die club om er met iedereen in de clinch te gaan.

     En neen, begrijpen doe ik het ook niet.

 2. Of de foto’s mooier worden doet er niet toe. Doet Google dat ongevraagd?

 3. Mijn foto’s die ik met de smartphone maak sla ik op via google. Flickr gebruik ik niet meer sedert dat gedoe met mijn yahoo account enz. enz.
  Ik vrees dat Flickr dezelfde weg opgaat als photobucket.

  • ms

   Wel ja, het zijn die foto’s die ik via de smartphone maak die Google dan verbeterd voorstelt, terwijl bovenstaande foto eigenlijk enkel goed was om weg te gooien.

   Het was gewoon een poging om in de opgaande zon een foto te nemen.

   Flickr voldoet momenteel nog, maar ik ga wel uitkijken of ik een andere oplossing vind.

  • ms

   Zoals voorspeld! Flickr slaat op. Als ik nu al zou inschrijven voor volgend jaar betaal ik dezelfde prijs als dit jaar, maar ik betaalde pas in november.

   Doe ik het niet is het vanaf volgende keer $59,99 + taks per jaar ofwel $117,99 + taks voor twee jaar.

 4. elsje

  Ben redelijk actief op Instagram. Contact met de kinderen, collega’s van weleer en familie en vrienden ver weg. Het bevalt me goed

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén