Wat is me dat allemaal met dode kindjes en gepikte kindjes en wat nog allemaal!

Een vrouw die een beebie wil gaat er eentje stelen in een moederhuis terwijl er massa’s nieuwsberichten staan over beebietjes die vermoord werden. Ongewenst dus.

Anderzijds moeten mensen die een beebie willen naar het buitenland omdat er hier geen kindjes meer te adopteren zijn. Ah neen! Ze maken ze dood bij hun geboorte.

Maar als er dan een beebietje in die vondelingenschuif gelegd wordt, dan gaan ze de dader(s) zoeken. Denken ze niet dat ze die dader(s) beter met rust zouden laten? Dat het juist door dat zoeken is dat de anderen de stap niet wagen en liever de kindjes doden?

Wie weet hoeveel van zulke dode beebietjes zijn er niet geweest zonder dat er iemand iets weet? Het lugubere ervan is dat er dan nog veel zijn die het lichaampje bewaren in de diepvriezer. Ik denk dat ze die beter in psychiatrie zouden steken dan een vrouw die zo absoluut doodgraag een kind zou hebben dat ze doorslaat.