Gisterenavond stopte er hier rechtover een auto en mske had dat maar halvelings gezien. Ze zei: “er is weer wat te doen in de zaal zeker? Er stopt hier weer zo ’t één en ’t ander”. Maar bizar genoeg ging de man niet richting zaal, maar kwam naar hier en mske keek een beetje beter. Het was de man van de ramen die efkes de vliegenramen kwam plaatsen.

Zo blijft er nog wel hier en daar een kleinigheidje te doen, zoals een klink die ontbreekt en nog enkele clipkes op een paar deuren, twee schakelaars waar nog geen plaatje op zit én dan het raam van de badkamer natuurlijk. Daar moeten nog tegels rond.

Maar we kunnen zeggen dat we momenteel een beetje van de werken vanaf zijn.

mske hoopt dat ze in de zomer kunnen herbeginnen … met de verwarming, want die moet er ook nog komen.

Over verwarming gesproken, ik ga nog wat bij ’t stoofke liggen, want sebiet sluit Skynet dat hier ook af!