Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

En in het einde is het begin

We zegden dus …

Dit is het einde van mauwmauw. Eén april is aan ons niet besteed en dit is dus geen aprilgrap. Ik houd het voor bekeken … bij Skynet.
 
De laatste vernieuwingen gaven de doorslag. Niet de vernieuwingen op zich, maar het ganse randgebeuren. Blijkbaar heeft iedereen het recht van zijn neus te maken, en dat is nog deftig uitgedrukt, maar ik mag zelfs mijn mening niet geven of het groof geschut wordt uit de kast gehaald. We hebben het al meer gezegd, discussies die beginnen met “jij bent” zijn geen discussies maar regelrechte aanvallen. Nog tot daar aan toe wat andere bloggers zeggen, dat raakt mijn kouwe kleren niet, maar als ik dan merk dat de afgevaardigde van Skynet mee gaat staan smoezen … Klantgericht gezien is dat een serieuze flater.

Het idee spookte al een poos in mijn hoofd, dat kan gemakkelijk al twee jaar zijn.  Verschillende van de oorspronkelijke oorzaken hebben we vorige maand al vermeld.
 
Ze noemen me dus verroest of was het vast geroest? Wel ja, eerlijk toegegeven, ik ben verroest als ik bedenk dat een hobby plezant moet blijven. Ik ben zelfs zo vast geroest dat ik liever zelf dingen ga uitproberen om ze te maken zoals ik ze wil in plaats van ze op te eisen.  Ik ben zo verstard dat ik liever mijn eigen koers vaar dan te accepteren dat men, wat ik belangrijk vind, weggooit ten koste van dingen die een ander belangrijk vindt. Over het al dan niet belangrijk zijn der dingen wil ik het niet hebben.
 
Na goed overdenken en passen, heb ik de stap gezet. Ik heb deze laatste week veel bijgeleerd, maar ga daar niks over zeggen. Diegenen die kennis ter zake hebben, hebben daar gene moer aan, diegenen die het niet kennen, die snappen het toch niet.
 
Kort gezegd, ik ben fier op mezelf. Het bewijs is nog maar eens geleverd dat een mens nooit te oud is om te leren.
 
Als je dit kan lezen, ben je al gearriveerd. We hopen dat de vlucht, aangenaam en kortstondig was.
 
En wil je meer berichten lezen, kan je deze link gebruiken.

Previous

Zomeruur

Next

Een woordje meer …

9 Comments

 1. DVm

  Owla, ziet er goed uit!

  Veel succes.

 2. Prachtige site! Blij dat je het mij liet weten. Kom hier nog langs!
  Groetjes en fijne dag.

 3. Ben blij dat je het me liet weten.
  Ik mag dan al niet zo veel meer op de blogs komen, sommige (waaronder jij) blijf ik graag opvolgen.

  Liefs,
  Kaatje.

 4. 01-04-2008, 10:12:42

  Dit vind ik zo spijtig… en dit meen ik héél oprecht. Ik lees hier al van in het prille begin (nu bijna zo’n vijf jaar) en ik durf zeggen, dat ik via RSS elk nieuw bericht opvolg.
  Blij, dat we de link naar het nieuwe blog kregen. Tussen haakjes.. knap werk !!!
  Ooit verhuis ik ook een keer.. want net als jullie ben ik dat Skynet-gedoe ook meer dan beu.. alleen heb ik de moed niet zoals jullie om helemaal op nieuw te beginnen..

  Meteen jouw nieuwe link een keer aanpassen..
  http://dagboekje.skynetblogs.be
  viviane

 5. TITEL: ikleezedatjes
  jawadde datte, zo direct in een nieuwe, oude ringmap, zo’n beetje expo achtenvijfig-stijl, in ieder geval knap gedaan, zal eerstdaags de link op de ridderblog aanpassen…blij dat er terug wat kruid in het pistool zit.
  koenie kiplekker,die niet eens zijn veiligheidsgordel omdeed om hier te geraken, groet.

 6. wel even een verrassing ! Héél mooi en je ziet me beslist terug. Het is vakantie en dan is het hier in- en uitloop van kleinkinderen!!

 7. Jurgen

  Afgelopen dagen al een paar keer op bezoek gekomen. De manier van schrijven kan ik al langer waarderen maar de nieuwe look is mooi meegenomen. Echt rustgevend. De beste manier om te ontstressen !

 8. viv

  Heel knap gedaan.
  proficiat

  Viv

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén