Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Geactiveerd

Vanmorgen hoorde ik het al aan de manier waarop mske uit bed sprong. Ze stond op “actief”. Ze klepperde met haar klompen over de overloop. Op de badkamer draaide ze de kraan open, ze stak haar hoofd naar binnen en haar haar was al geshampood en tegen dat haar voeten er in stonden, was haar achterste onderkant ook al gewassen. Ze droogde zich af terwijl ze in haar broek sprong die al te wachten stond. En wat later klepperde ze de trap af.

Slow deed de deur open en zei: “wat is’t?” mske zei niks, pakte de map van de eeuwigdurende werken en belde de badkameraar/elektrieker. Die nam niet op. Dus deed mske haar parolleke maar tegen zijn gsm. Ze belde naar die van de ramen en die nam op. Ze was efkes van de kook, want dat is niet normaal dat die oppakt. Alé, ten laatste zaterdag zou dat in orde komen. Daar gelooft mske niks van. Ze denkt dat hij nu die klink gaat komen zetten en de clipkes, maar de ramen langs buiten opspuiten … We zullen moeten zien en afwachten.

Ze zei wel tegen alle twee dat ze nu geduld genoeg gehad had. Dat is iets dat mske -in tegenstelling met de meeste andere mensen die ik ken- wel heeft en dat is misschien wel een probleem. Ze heeft geduld. Maar als ze het in krijgt … oela

Het zal dan toch niet van de oxo geweest zijn zo precies.

Previous

Zweefhoofd

Next

In de duinen willen wij …

1 Comment

  1. DVm

    Aan het kruis nagelen zo’n mannen!

    Gisteren Volt gezien?

    Een syphon ontstoppen (simpele klus) prijs varieert tussen de 33 à 180 euro!!!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén