Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

In de duinen willen wij …

Het is wel al een pooske geleden dat we lazen dat seks mag in het Amsterdamse Vondelpark.

Gisteren lazen we dan weer dat een koppel niet bestraft wordt, nadat ze waren betrapt bij een partijtje seks in de Bredense duinen.

De reacties op het artikel waren uiteenlopend, van “we zijn toch geen beesten” naar maar weer een steek omdat een hetero koppel niet voor de rechter zou moeten verschijnen hebben.

En wat denken wij daarover? Die vergelijking met de beesten gaat niet op. Een beest is slimmer, dat gaat dat in het verborgene doen, omdat dat een natuurlijke situatie is, maar dan wel eentje dat risico’s oplevert bij ontdekking. Ze zijn op dat ogenblik namelijk nogal kwetsbaar.

En die vergelijking met een hetero koppel? Tsss tsss tsss … moet nu toch echt alles op de geaardheid betrokken worden?

Persoonlijk zou ik er me niet aan storen, maar ik zou het ook niet doen, kwestie van die kwetsbaarheid. Maar stel je nu eens voor, stel je gewoon eens voor, dat we met zijn allen, maar dan écht met zijn allen gaan liggen seksen in de Bredense duinen. Zouden ze dan het fenomeen geen halt toeroepen wegens overlast? En wat de ene mag, mag de andere toch ook? Volgens de gedrukte wet dan toch.

Over het Vondelpark zeggen we niets -niet dat we discrimineren- maar de volgende keer dat we daar komen, zal het de eerste keer zijn, zie je …

Previous

Geactiveerd

Next

Vrienden van vroeger

1 Comment

  1. DVm

    Waar kan ik mij inschrijven?

    Neen serieus het loopt de spuigaten uit tegenwoordig.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén