Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Mond spoelen met zeepwater

Vóór de romantische niemandalletjes van films op woensdagavond kijken Slow en mske eerst nog naar “Kitchen Nightmares”. Soms geeft mske eens haar mening over ofwel de kok ofwel de zaak ofwel Gordon Ramsay. Nu niet dat ze echt warm loopt voor dat programma. Ze zou er niet naar kijken ware het niet dat zij en de TV aan mekaar vast zaten voor een avond.

Vorige week ergens had ze gelezen dat de katholieke kerk Gordon Ramsay van de TV wou omwille van zijn taalgebruik. Eerlijk gezegd had mske daar nog niks van gemerkt. Gisteren echter heeft mske al die “fucks” gehoord. Twee keer zelfs, want iedere keer als Gordon Ramsay “fuck” zei, zei Slow dat ook om er haar op te wijzen, net alsof mske er nog naast kon horen.

Previous

Pikkedieven

Next

Samen sporten

2 Comments

  1. Ja dat gefuck van die man is me ook al opgevallen en zijn boertig gedrag ook.Ik heb iets tegen zulke mensen. Dat kan toch allemaal zonder gevloek,maar tegenwoordig is het “in “:hoe lelijker woorden hoe meer dat je “in” bent. Wel dan ben ik liever “out”.

    Geniet van het mooie weekend.Wie weet hoe lang het blijft duren!

  2. *A*

    Ik ken hem niet, maar ‘k weet wel da’k me’r enorm aan zou storen!

    Liefs en geniet van de zomerse temperatuurtjes!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén