Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

I am gay and happy today!

Het wordt een beetje moeilijk om vandaag over prettige dingen te schrijven. Niet dat we ons niet prettig voelen maar we doen de internetgazetten open en we zien aan de artikeltitels dat we de internetgazetten beter direct terug dichtdoen. We doen een forum open en we zien aan de topictitels dat we het forum beter direct terug dichtdoen. We gaan blogs lezen en op een paar uitzonderingen na …

Ooit was er een hond. En vermits die hond haar naam moest beginnen met een “G” heette ze “Gay” en nog wat er achter, maar de roepnaam was Gay omdat het zo gemakkelijk en kort was. Toen het beestje twee jaar oud was, was daar de eerste idioot die wist te vertellen wat dat wou zeggen. mske foeterde wat want er is meer dan één betekenis. Zus of Zoneke, ik wil er vanaf zijn, opperde dat het misschien beter was, “Gay” dan maar uit te spreken zoals je het in het Vlaams zou lezen. Dat ging goed tot er een idioot wist te vertellen dat dat wel erg veel op Gaia leek. Uiteindelijk hebben ze de hond Beauty genoemd. Gelukkig was toen de film van Beauty and the beast nog niet uit.

Nu mag er iemand die echt Gaywood heet, zijn eigen naam niet meer als nickname gebruiken op xbox, want seks gerelateerde woorden zijn verboden. Dat ze nu eens allemaal normaal gaan doen zeg. Gay betekent ook blij, vrolijk en wij zien niet in dat we dat niet zouden mogen gebruiken omwille van de andere betekenis, dat is er over.

Wat er ook over is, is dat de communisten kwaad zijn over de vierde Indiana Jones film. We kunnen nu niet echt van zeggen wat er van aan is, aangezien we de film nog niet gezien hebben. Maar de communisten zijn bang voor hun imago.  Mogen er dan nog andere films met slechten gemaakt worden? Of boeken geschreven waarin de moordenaar één of andere nationaliteit heeft? Eigenlijk zijn ze ook al niet de eersten die daarover lamenteren. Indertijd met Borat Sagdiyev waren de Kazachstanen (of zijn dat nu de Kazakken) ook niet bijster gelukkig.

Voor zover onze bijdrage voor het oeverloos gezwam dat we deze morgen overal kunnen volgen en dan nu de dingen die blij maken …  onder voorbehoud want we weten niet hoe lang dat gaat duren, want binnen drie dagen zijn de pillen op.

  • de druk is weg, zodat het niet meer lijkt of mskes hoofd bij iedere hoestbui gaat ontploffen;
  • mske kan terug met haar mond dicht ademen; met haar neus dicht lukte dat niet;
  • het gekriebel in haar keel is blijkbaar weg;
  • ze zullen vandaag terug kunnen gaan stappen, wat gisteren niet doorging wegens een acute slaapaanval.

De titel? Een beetje provoceren hé … dat blijkt aan te slaan de laatste dagen.

Previous

Smijt eens met de deur

Next

Obesitas is een ziekte

2 Comments

  1. wel ik ben vandaag gay en happy en ga zeker met een stuk in mijn kraag naar bed vanavond! Gezien we in de Westhoek opa zijn verjaardag vieren en daar blijven slapen ,kan niemand daar tegen zijn ! voila!En die durft tegen te spreken krijgt een rammeling.

  2. TITEL: bobby
    besluit van het hondenverhaal: het was een blije, homosexuele teef die opkwam voor haar rechten.
    koenie kiplekker,helemaal gappy, groet.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén